Kontaktirajte nas:

Tel:   01 430 17 87
GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Sledite nam na LinkedIn-u!

Spremljajte naše objave na LinkedIn-u:

 
 
 

Prijava na e-časopis Kadrovanje.com

Naročite se na brezplačni e-časopis Kadrovanje.com!

Prijava»

Arhiv»

 
 
 

Želite prejemati e-obvestila o delavnicah?

Naročite se na e-obvestila o delavnicah!

Več »

 
 
 

Zakaj podjetje Kragelj & Kragelj?

 

  • Že več kot 29 let izkušenj – čez 16.370 izvedenih postopkov za najzahtevnejša delovna mesta.

 

  • Časovna učinkovitost – rezultati v nujnih primerih že v nekaj urah!

 

  • Individualen pristop – vsak postopek je povsem prilagojen posameznemu podjetju.

 

  • Poglobljena selekcija in izbor kadrov – nudimo različne pakete storitev, poiščite si tisto, ki najbolj ustreza potrebam vašega podjetja!

 

  • Strokovnost - močna strokovna podlaga nam omogoča, da smo kos tudi težavnejšim situacijam v katerih se znajdejo timi, oddelki, podjetja.

Več »

 
 
 

Imate vprašanje?

Izbira primernega sodelavca je lahko težavno in zamudno opravilo.

Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati najprimernejšega sodelavca za vaše podjetje.

Pokličite nas na spodnje številke in z veseljem vam bomo pomagali.

Kragelj & KrageljTel:    01 430 17 87

GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Facebook!

Klepetajte z nami na Facebooku!

 
 
 

Vpis v bazo ključnih kadrov (A kotacija)


A kotacija ključnih kadrov je baza najuspešnejših kadrov z večletnimi izkušnjami in visoko nadpovprečnimi rezultati.


V A kotacijo uvrščamo izključno izjemne in karierno izdelane posameznike, ki na svojem strokovnem ali vodstvenem področju – po svojih dosedanjih konkretnih, izstopajočih rezultatih – spadate med 15 % najuspešnejših. Da je temu tako, nas morate že v svoji vlogi prepričati s svojimi konkretnimi, merljivimi in specifičnimi rezultati. Vsekakor zelo jasno utemeljite, zakaj lahko delodajalcu kar najhitreje in najučinkoviteje zagotovite večjo dodano vrednost kot cca. 85% vaših kolegov na primerljivih delovnih mestih. Brezpogojno pričakujemo večletne izkušnje in potrjeno uspešnost na vašem strokovnem ali vodstvenem področju.

Če ocenjujete, da na svojem področju spadate med 15% najboljših, nam pošljite vaš CV na info@kadrovanje.com in poslali vam bomo podroben  Kadrovski vprašalnik. Če na podlagi analize vprašalnika ocenimo, da ustrezate pogojem za uvrstitev v A kotacijo, se dogovorimo za nadaljne postopke.

Kateri so ključni pogoji za uvrstitev v A kotacijo ključnih kadrov?

Odločitev o uvrstitvi v A kotacijo temelji na ustreznem točkovnem sistemu. Največ točk prinašajo zelo konkrtene navedbe in opisi vaših dosedanjih dosežkov, uspehov in dodane vrednosti. Bistveno več točk prinašajo opredelitve v smislu »jaz«, »kdaj točno« in »koliko«., kot pa opredelitve v smislu »mi«, »vedno«, »povsod«. Zato vam priporočamo, da ste zelo konkretni - predvsem pri opredelitvi vaših dosedanjih uspehov in dosežkov, ključnih prednosti in strokovne specialnosti. »Kaj je nekdo naredil« je bistveno pomembnejši podatek od »kaj je nekdo delal«.
Opredelitve kot npr. sodeloval sem; zagotavljal sem; izvajal sem; skrbel sem za; odgovorem sem bil za, vodil sem…, ne prinašajo točk – če ne opredelite jasnih dosežkov, rezultatov in doprinosov, ki izhajajo iz teh aktivnosti.

Kaj lahko pričakujete, če vas uvrstimo v A kotacijo?

Odlična podjetja pogosto iščejo ključne vodstvene ali strokovne kadre z večletnimi izkušnjami, jasnimi cilji in dokazano »dodano vrednostjo«. Med naše dolgoletne partnerje sodijo tako hitro rastoča manjša podjetja, kot tudi največja slovenska podjetja s področja bančništva, zavarovalništva, informacijske tehnologije, trgovine in proizvodnje.

V kadrovskem in kariernem centru Kragelj & Kragelj posebno pozornost posvečamo posameznikom, ki jih – glede na njihove izstopajoče rezultate oz. kompetence – ocenimo kot izrazito nadpovprečne. Te kandidate tudi intenzivneje »tržimo« in predstavljamo potencialnim delodajalcem, našim obstoječim naročnikom, poslovnim partnerjem ipd.

Sodelovanje v A Kotaciji je prostovoljno in za iskalce zaposlitve brezplačno. Podjetje Kragelj & Kragelj si pridržuje pravico, da iskalca zaposlitve ne uvrsti v bazo A kotacije. Pri tem nismo dolžni pojasnjevati svoje odločitve.

Kaj lahko pričakujete, če vas ne uvrstitmo v A kotacijo?

Neuvrstitev v A kotacijo zdaleč ne pomeni, da za delodajalce niste zanimivi. Tudi če vas ne moremo uvrstiti med 15% najboljših na svojem področju, vašo vlogo še vedno aktivno hranimo. In če se pri naših naročnikih pojavi potreba po sodelavcih z vašimi izkušnjami, kompetencami in znanji, vas seveda o tem z veseljem obvestimo in se po potrebi dogovorimo za nadaljne postopke.


Česa ne pričakujte:
V podjetju Kragelj & Kragelj ne iščemo dela oz. zaposlitve po naročilu. Prav tako ne izdajamo potrdil ali priporočil kandidatom – ki ne izhajajo iz naše konkrtene ocene ali izkušnje.  Z veseljem pa povežemo najkvalitetnejše kandidate z delodajalci, ki se zavedajo pomena odličnih kadrov.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.