Kontaktirajte nas:

Tel:   01 430 17 87
GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Sledite nam na LinkedIn-u!

Spremljajte naše objave na LinkedIn-u:

 
 
 

Želite prejemati e-obvestila o delavnicah?

Naročite se na e-obvestila o delavnicah!

Več »

 
 
 

Zakaj podjetje Kragelj & Kragelj?

 

 • Že več kot 29 let izkušenj – čez 16.370 izvedenih postopkov za najzahtevnejša delovna mesta.

 

 • Časovna učinkovitost – rezultati v nujnih primerih že v nekaj urah!

 

 • Individualen pristop – vsak postopek je povsem prilagojen posameznemu podjetju.

 

 • Poglobljena selekcija in izbor kadrov – nudimo različne pakete storitev, poiščite si tisto, ki najbolj ustreza potrebam vašega podjetja!

 

 • Strokovnost - močna strokovna podlaga nam omogoča, da smo kos tudi težavnejšim situacijam v katerih se znajdejo timi, oddelki, podjetja.

Več »

 
 
 

Imate vprašanje?

Izbira primernega sodelavca je lahko težavno in zamudno opravilo.

Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati najprimernejšega sodelavca za vaše podjetje.

Pokličite nas na spodnje številke in z veseljem vam bomo pomagali.

Kragelj & KrageljTel:    01 430 17 87

GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Facebook!

Klepetajte z nami na Facebooku!

 
 
 

Kragelj & Kragelj - popoln kadrovski partner

 

Smo kadrovsko svetovalno podjetje, ki nudi podporo tako podjetjem, strokovnjakom v kadrovskih službah, kadrovskim agencijam in tudi posmeznikom.

V več kot 27-letni praksi so izkušnje in znanje, ki smo si jih pridobivali skozi delo, tisti, ki dajejo pečat našemu delu.

Začeli smo predvsem kot specialisti na področju iskanja in izbora kadrov. Temu področju je še danes v našem podjetju namenjeno osrednja pozornost. Skozi leta smo izkušnje, ki smo si jih pridobivali pri posameznih podjetjih, prenašali v druga podjetja. Bili smo "prenašalci" izkušenj, ugotovitev, pristopov in metod pri delu z ljudmi iz podjetja v podjetja. Zato vemo, da smo tudi danes pomembna povezava med podjetji, ki se - kot smo se naučili - v določenem obdobju vsa ukvarjajo z zelo podobnimi problemi.

Veseli smo, da smo z nekaterimi podjetji vzpostavili tesne vezi. Poznamo njihovo zgodovino, njihovo kulturo, njihove težave, njihove vzpone in padce. Vedno, kadar nas potrebujejo, smo jim na voljo. Tudi takrat, ko trenutki za njih niso najlepši. Kar še bolj utrjuje naše odnose.

Kdo smo?

Podjetje sestavljamo psihologi, pedagogi, andragogi, sociologi in visoko usposobljeni zunanji partnerji. Naše skupno delovanje temelji na konsenzu, da s svojim strokovnim znanjem pomagamo podjetjem pri iskanju kadrov in njihovem razvoju.

V podjetju Kragelj & Kragelj d.o.o. razvijamo vrednote, kot so spoštovanje do sodelavcev in strank, spoštovanje medsebojnih razlik, tovarištvo pri opravljanju delovnih nalog ter skupno zavedanje dolgoročnih ciljev podjetja.

 

Podjetje vodita:

 
 
 

Snežana Kragelj, univ. dipl. pedagoginja in andragoginja, prof. sociologije


Snežana Kragelj, univ. dipl. pedagog, andragog, sociolog, deluje kot coach, trener, psihoterapevt in mediator.

Že 15 let ukvarja s svetovanjem na področju dinamike medosebnih odnosov zaposlenim v podjetjih.

Kot poslovni coach pomaga posameznikom razviti tiste lastnosti in veščine, ki so potrebne za učinkovitejše delo in za vzpostavljanje konstruktivnih medosebnih odnosov. Je poslovni trener (coach) direktorjev, vodstvenih in strokovnih kadrov srednjih in večjih podjetij.

V podjetjih vodi delavnice za zaposlene s področja vodenja in motiviranja, povezovalne komunikacije, vzpostavljanja konstruktivnih medosebnih odnosov na delovnem mestu, reševanja konfliktov, upravljanja težavnejših sodelavcev.

Na podlagi izkušenj in poglobljenega znanja razvija nove izobraževalne programe z namenom pomagati podjetjem vzpostaviti zdravo, prijetno in konstruktivno delovno okolje.  Pri tem še posebej izstopa delavnica “Reševanje konfliktov na delovnem mestu in vodenje težavnih zaposlenih”. Snežana je izrazit praktik, zato se pri delu z ljudmi vedno osredotoča na reševanje konkretnih težav. Kot svoje največje rezultate šteje vzpostavitev konstruktivnih delovnih okolij, v katerih se je dolga leta izvajal mobing, pri tem pa nihče od zaposlenih ni izgubil delovnega mesta.

Kot članica ekspertnih skupin sodeluje pri večjih mednarodnih projektih povezanih z zmanjševanjem stresa na delovnem mestu, odpravljanju njegovih škodljivih posledic, zmanjševanju nasilja v medosebnih odnosih.

Snežana je recenzentka knjižne uspešnice, ki sta je Komisija Združenja Manager in GZS v okviru 31. slovenskega knjižnega sejma izbrala za najboljšo poslovno knjigo leta 2015: »Delo s teboj me ubija« in je avtorica:

 • poglavja: Komunikacija z otroki in odraslimi žrtvami nasilja v družini, v priročniku za zdravstveno osebje Prepoznava in obravnava žrtev nasilja v družini,
 • e-učila: Osnove komunikacije,
 • e-učila: Javno nastopanje,
 • e-učila: Neverbalna govorica telesa,
 • e-učila: Reševanje konfliktov na delovnem mestu,
 • e-učila: Pogajanja,
 • e-učila: Učinkovita izraba časa.

Snežana je specializantka integrativne psihoterapije in kot prostovoljka deluje v Društvu Altra - odboru za novosti v duševnem zdravju.

Snežana o sebi: "Ker vem, kako lahko ljudje trpijo na delovnih mestih in kako to lahko porazno vpliva na njihovo življenje in tudi zdravje, sem pripravila poseben program pomoči za ljudi, ki doživljajo nasilje na delovnem mestu. Vsakega klienta spremljam od težave do rešitve in ga podpiram, dokler se težave ne rešijo. Moje delo je zaključeno, ko klient vzpostavi boljše odnose na delovnem mestu."

Intrervjuji s Snežano Kragelj:

 

Snežana je članica:

 • Društva mediatorjev Slovenije,
 • Društva SINTA (Slovensko društvo za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo),
 • Slovenske krovne zveze za psihoterapijo,
 • Slovenske kadrovske zveze.
 
 
 

Radovan Kragelj, univ. dipl. psiholog


Radovan Kragelj, univ. dipl. psiholog, je direktor in solastnik svetovalnega podjetja Kragelj & Kragelj d.o.o. Že 29 let se ukvarja s specialističnim kadrovskim svetovanjem in velja za enega najvidnejših slovenskih strokovnjakov na področju ocenjevanja primernosti in izbora kadrov. Izpeljal je več kot 16.000 ocenjevalnih postopkov s kandidati za zaposlitev, razvoj ali prevzem vodstvenih funkcij.

Aktivno svetuje tudi največjim in najuglednejšim slovenskim ustanovam, sodeluje pa tudi s številnimi proizvodnimi, farmacevtskimi, trgovskimi, storitvenimi in IT organizacijami - predvsem na področju ocenjevanja kadrovskih potencialov ter svetovanju pri izbiri najprimernejših kadrov za zaposlitev, prerazporeditev, razvoj ali vodenje. Izpopolnjeval se je pri tujih in domačih strokovnjakih.

Redno predava na konferencah, intenzivno razvija in izvaja delavnice in treninge s področja vodenja in upravljanja kadrovskih potencialov. Objavil je ogromno strokovnih člankov in prispevkov ter praktični priročnik in knjigo s področja selekcije kadrov in ocenjevanja kadrovskih potencialov.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.