Zadnja št. časopisa Kadrovanje.com!

Najbolj strokoven časopis o prepoznavanju ustreznosti posameznikov za delovna mesta.

Oglejte si zadnjo številko!

 
 
 

Naročite strokovni priročnik za kadrovike!

Celovit postopek Iskanja novega sodelavca v praksi - (Iskanje in izbor kadrov od A do Ž).

V priročniku je na 46 straneh natančno razložen postopek iskanja in izbora kadrov v podjetijih.

Naročite ga že danes!

 
 
 

Prijava na e-časopis Kadrovanje.com

Naročite se na brezplačni e-časopis Kadrovanje.com!

Prijava»

Arhiv»

 
 
 

Želite prejemati e-obvestila o delavnicah?

Naročite se na e-obvestila o delavnicah!

Več »

 
 
 

Zakaj podjetje Kragelj & Kragelj?

 

  • Že več kot 20 let izkušenj – čez 15.000 izvedenih postopkov za najzahtevnejša delovna mesta.

 

  • Časovna učinkovitost – rezultati v nujnih primerih že v nekaj urah!

 

  • Individualen pristop – vsak postopek je povsem prilagojen posameznemu podjetju.

 

  • Poglobljena selekcija in izbor kadrov – nudimo različne pakete storitev, poiščite si tisto, ki najbolj ustreza potrebam vašega podjetja!

 

  • Strokovnost - močna strokovna podlaga nam omogoča, da smo kos tudi težavnejšim situacijam v katerih se znajdejo timi, oddelki, podjetja.

Več »

 
 
 

Imate vprašanje?

Izbira primernega sodelavca je lahko težavno in zamudno opravilo.

Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati najprimernejšega sodelavca za vaše podjetje.

Pokličite nas na spodnje številke in z veseljem vam bomo pomagali.

Kragelj & KrageljTel:    01 430 17 87

GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Kragelj & Kragelj - popoln kadrovski partner

 

Smo kadrovsko svetovalno podjetje, ki nudi podporo tako podjetjem, strokovnjakom v kadrovskih službah, kadrovskim agencijam in tudi posmeznikom.

V več kot 25-letni praksi so izkušnje in znanje, ki smo si jih pridobivali skozi delo, tisti, ki dajejo pečat našemu delu.

Začeli smo predvsem kot specialisti na področju iskanja in izbora kadrov. Temu področju je še danes v našem podjetju namenjeno osrednja pozornost. Skozi leta smo izkušnje, ki smo si jih pridobivali pri posameznih podjetjih, prenašali v druga podjetja. Bili smo "prenašalci" izkušenj, ugotovitev, pristopov in metod pri delu z ljudmi iz podjetja v podjetja. Zato vemo, da smo tudi danes pomembna povezava med podjetji, ki se - kot smo se naučili - v določenem obdobju vsa ukvarjajo z zelo podobnimi problemi.

Veseli smo, da smo z nekaterimi podjetji vzpostavili tesne vezi. Poznamo njihovo zgodovino, njihovo kulturo, njihove težave, njihove vzpone in padce. Vedno, kadar nas potrebujejo, smo jim na voljo. Tudi takrat, ko trenutki za njih niso najlepši. Kar še bolj utrjuje naše odnose.

Kdo smo?

Podjetje sestavljamo psihologi, pedagogi, andragogi, sociologi. Vsi imamo visoko izobrazbo. Naše skupno delovanje v tem podjetju temelji na konsenzu, da s svojim strokovnim znanjem pomagamo podjetjem pri iskanju kadrov in njihovem razvoju.

V podjetju Kragelj & Kragelj d.o.o. razvijamo vrednote, kot so spoštovanje do sodelavcev in strank, spoštovanje medsebojnih razlik, tovarištvo pri opravljanju delovnih nalog ter skupno zavedanje dolgoročnih ciljev podjetja.

Zaposleni se poleg dela v podjetju prek prostovoljnih dejavnosti udeležujemo aktivnosti, ki omogočajo ljudem in okolju prijaznejše življenje. V prostem času sodelujemo kot stalni člani sistemskih postavitev podjetij, organizaciji druženj, zasnovi aktivnosti za pospeševanje razvoja okolja. Za dobro počutje skrbimo s športom in drugimi aktivnostmi, kot so masaže, joga in pilates. Redno se udeležujemo tedenskih vadb in večjih prireditev.

Podjetje vodita:

 
 
 

Radovan Kragelj, univ. dipl. psiholog


Radovan Kragelj, univ. dipl. psiholog, je direktor in solastnik svetovalnega podjetja Kragelj & Kragelj d.o.o. Že 25 let se ukvarja s specialističnim kadrovskim svetovanjem in velja za enega najvidnejših slovenskih strokovnjakov na področju ocenjevanja primernosti in izbora kadrov. Izpeljal je več kot 15.000 ocenjevalnih postopkov s kandidati za zaposlitev, razvoj ali prevzem vodstvenih funkcij.

Aktivno svetuje tudi največjim in najuglednejšim slovenskim ustanovam, sodeluje pa tudi s številnimi proizvodnimi, farmacevtskimi, trgovskimi, storitvenimi in IT organizacijami - predvsem na področju ocenjevanja kadrovskih potencialov ter svetovanju pri izbiri najprimernejših kadrov za zaposlitev, prerazporeditev, razvoj ali vodenje. Izpopolnjeval se je pri tujih in domačih strokovnjakih.

Redno predava na konferencah, intenzivno razvija in izvaja delavnice in treninge s področja vodenja in upravljanja kadrovskih potencialov. Objavil je ogromno strokovnih člankov in prispevkov ter praktični priročnik in knjigo s področja selekcije kadrov in ocenjevanja kadrovskih potencialov.

 

 
 
 

Snežana Kragelj, univ. dipl. pedagoginja in andragoginja, prof. sociologije, Master Coach NLP


Snežana Kragelj, univ. dipl. andragog in pedagog, Master Coach NLP, se že 14 let ukvarja s svetovanjem na področju dinamike medosebnih odnosov, razreševanjem težav, zastojev in konfliktov - tako v skupinah, kot tudi pri posameznikih. V podjetjih oblikuje, uvaja in usmerja praktične aktivnosti z namenom optimizacije delovanja timov, sinergije in kohezivnosti kolektiva, notranje komunikacije, pristopov k vodenju, ipd.

Zadnjih 10 let sodeluje pri vodenju podjetja Kragelj & Kragelj d.o.o., predvsem pri razvoju novih programov in njihovi implementaciji v podjetja. Pohvali se lahko s pozitivnimi rezultati vzpostavljanja učinkovite in produktivnejše klime v težavnejših delovnih timih in poslovnih okoljih.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.