Zadnja št. časopisa Kadrovanje.com!

Najbolj strokoven časopis o prepoznavanju ustreznosti posameznikov za delovna mesta.

Oglejte si zadnjo številko!

 
 
 

Naročite strokovni priročnik za kadrovike!

Celovit postopek Iskanja novega sodelavca v praksi - (Iskanje in izbor kadrov od A do Ž).

V priročniku je na 46 straneh natančno razložen postopek iskanja in izbora kadrov v podjetjih.

Naročite ga že danes!

 
 
 

Prijava na e-časopis Kadrovanje.com

Naročite se na brezplačni e-časopis Kadrovanje.com!

Prijava»

Arhiv»

 
 
 

Želite prejemati e-obvestila o delavnicah?

Naročite se na e-obvestila o delavnicah!

Več »

 
 
 

Zakaj podjetje Kragelj & Kragelj?

 

  • Že več kot 20 let izkušenj – čez 15.000 izvedenih postopkov za najzahtevnejša delovna mesta.

 

  • Časovna učinkovitost – rezultati v nujnih primerih že v nekaj urah!

 

  • Individualen pristop – vsak postopek je povsem prilagojen posameznemu podjetju.

 

  • Poglobljena selekcija in izbor kadrov – nudimo različne pakete storitev, poiščite si tisto, ki najbolj ustreza potrebam vašega podjetja!

 

  • Strokovnost - močna strokovna podlaga nam omogoča, da smo kos tudi težavnejšim situacijam v katerih se znajdejo timi, oddelki, podjetja.

Več »

 
 
 

Imate vprašanje?

Izbira primernega sodelavca je lahko težavno in zamudno opravilo.

Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati najprimernejšega sodelavca za vaše podjetje.

Pokličite nas na spodnje številke in z veseljem vam bomo pomagali.

Kragelj & KrageljTel:    01 430 17 87

GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Iskanje in izbor novih sodelavcev

V kolikor ste na podlagi Vaših predhodnih izbornih postopkov že oblikovali najožji izbor kandidatov in želite bodisi izbrati najprimernejšega med njimi, bodisi potrditi pravilnost Vaše odločitve, Vam s pomočjo profesionalnih psiholoških ocenjevalnih metod in orodij, za vsakega posameznega kandidata, kvantitativno ocenimo in opisno opredelimo cca. 60 ključnih lastnosti in njihovih najpomembnejših kombinacij. In jih tudi medsebojno primerjamo med seboj.

več

 
 
 

Treningi, delavnice

Vodjem, kandidatom za vodje ter ostalim zaposlenim zagotovimo nujno potrebna znanja, metode, pristope in veščine - ne zgolj za vodenje ljudi. V obliki delavnic, treningov, svetovanj, coachingov.

 

 več

 
 
 

Manager Complete

Podjetja se danes zelo pogosto srečujejo z neučinkovitim vodenjem. Prvi razlog zato je, da ljudje, ki jih imenujemo na vodstvena delovna mesta nimajo pravih predispozicij za vodenje. Drugi, tudi zelo pomemben razlog pa je ta, da vodje nimajo razvitih potrebnih veščin vodenja.

Program Manager Complete omogoča, da na vodilna delovna mesta postavite ljudi, ki ustrezajo vsem kriterijem pravega vodje in jim pri tem omogočite, da razvijejo vse veščine, ki jih pri vodenju potrebujejo.

 več

 
 
 

Svetovanje

Na področju dela z ljudmi, se menedžerji, vodje, lastniki podjetij in zaposleni, velikokrat soočate s težavami, iz katerih preprosto ne vidite rešitve.

 

 

več

 
 
 

Coaching

V poslovnem svetu so menedžerji in vodje pogosto osamljeni. Pravijo: »višje kot si, bolj si osamljen.« O temah z delovnega mesta težko razpravljajo s sodelavci, zato včasih preprosto potrebujejo nekoga, s katerim se lahko pogovorijo, zastavijo nove cilje, pogledajo na stvari »od zunaj«.

 

 

več

 
 
 

Analiza vodstvenih potencialov

Vodenje ljudi in vodenje procesov sta dve povsem različni zgodbi. Dobri strokovnjaki so pogosto slabi in neučinkoviti vodje. Zato s promoviranjem dobrih strokovnjakov v vodje naredimo dvojno škodo: posameznik ne napreduje na svojem strokovnem področju, kot vodja pa je izrazito neuspešen. Tako podjetje naredi veliko škodo zaposlenemu kot tudi sebi.

 

 več

 
 
 

Analiza organizacijske klime

Organizacijska klima prispeva 30% k poslovni uspešnosti podjetja. Vsak odstotek izboljšanja klime prispeva 2% k rasti skupnih prihodkov podjetja. Ti rezultati izhajajo iz 25 let trajajoče Gallupove raziskave, ki je zajela 4,5 milijona zaposlenih in 80.000 menedžerjev.

 

več

 
 
 

Analiza zadovoljstva pri delu

Zadovoljstvo pri delu je neposredno povezano z odnosom do dela in posledično z rezultati in uspešnostjo.

Rezultati prikažejo jasno oceno stanja zadovoljstva zaposlenih, razloge zanj in hkrati konkretno nakažejo, kje v praksi so morda potrebne spremembe za izboljšanje stanja. Seveda izvajamo tudi skrajšano obliko te analize.

več

 
 
 

Izdelava profila kompetenc

V organizacijah vse prevečkrat prihaja do težav, nesporazumov, konfliktov in slabih rezultatov ravno zaradi nedorečenih kometenc, nejasnih odgovornosti in podvajanja nalog.

V izogib temu ...

 

 

 

 

več

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.