Zadnja št. časopisa Kadrovanje.com!

Najbolj strokoven časopis o prepoznavanju ustreznosti posameznikov za delovna mesta.

Oglejte si zadnjo številko!

 
 
 

Naročite strokovni priročnik za kadrovike!

Celovit postopek Iskanja novega sodelavca v praksi - (Iskanje in izbor kadrov od A do Ž).

V priročniku je na 46 straneh natančno razložen postopek iskanja in izbora kadrov v podjetjih.

Naročite ga že danes!

 
 
 

Prijava na e-časopis Kadrovanje.com

Naročite se na brezplačni e-časopis Kadrovanje.com!

Prijava»

Arhiv»

 
 
 

Želite prejemati e-obvestila o delavnicah?

Naročite se na e-obvestila o delavnicah!

Več »

 
 
 

Zakaj podjetje Kragelj & Kragelj?

 

  • Že več kot 20 let izkušenj – čez 15.000 izvedenih postopkov za najzahtevnejša delovna mesta.

 

  • Časovna učinkovitost – rezultati v nujnih primerih že v nekaj urah!

 

  • Individualen pristop – vsak postopek je povsem prilagojen posameznemu podjetju.

 

  • Poglobljena selekcija in izbor kadrov – nudimo različne pakete storitev, poiščite si tisto, ki najbolj ustreza potrebam vašega podjetja!

 

  • Strokovnost - močna strokovna podlaga nam omogoča, da smo kos tudi težavnejšim situacijam v katerih se znajdejo timi, oddelki, podjetja.

Več »

 
 
 

Imate vprašanje?

Izbira primernega sodelavca je lahko težavno in zamudno opravilo.

Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati najprimernejšega sodelavca za vaše podjetje.

Pokličite nas na spodnje številke in z veseljem vam bomo pomagali.

Kragelj & KrageljTel:    01 430 17 87

GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

A Kotacija

A Kotacija ključnih kadrov je baza najuspešnejših kadrov z večletnimi izkušnjami in visoko nadpovprečnimi rezultati.

 

V A Kotacijo uvrščamo izključno izjemne in karierno izdelane posameznike, ki na svojem strokovnem ali vodstvenem področju – po svojih dosedanjih konkretnih, izstopajočih rezultatih – spadate med 5 % najuspešnejših. Da je temu tako, nas morate že v svoji vlogi prepričati s svojimi konkretnimi, merljivimi in specifičnimi rezultati. Vsekakor morate znati jasno utemeljiti, zakaj lahko delodajalcu kar najhitreje in najučinkoviteje zagotovite večjo dodano vrednost kot cca. 95% vaših kolegov na primerljivih pozicijah. Brezpogojno pričakujemo večletne izkušnje in potrjeno uspešnost na vašem strokovnem ali vodstvenem področju.

Če ste ocenili, da na svojem področju spadate med 5% najboljših, nam pošljite povpraševanje, skupaj z vašim CV-jem na info@kadrovanje.com in poslali vam bomo vprašalnik, ki ga v celoti izpolnite. Izpolnjen vprašalnik nam nato pošljete nazaj. Če na podlagi analize vprašalnika, ocenimo, da ustrezate pogojem za uvrstitev v A Kotacijo, se dogovorimo za osebno srečanje, na katerem vas podrobneje spoznamo.Kaj lahko pričakujete od nas?

Odlična podjetja pogosto iščejo ključne vodstvene ali strokovne kadre z večletnimi izkušnjami, jasnimi cilji in izrazito »dodano vrednostjo«. Če se, po svojih dosedanjih dosežkih, uvrščate mednje, vas lahko predstavimo podjetjem, s katerimi poslovno sodelujemo na kadrovskem področju. Med naše dolgoletne partnerje sodijo tako hitro rastoča manjša podjetja, kot tudi največja slovenska podjetja s področja bančništva, informacijske tehnologije, trgovine in proizvodnje.

Sodelovanje v A Kotaciji je prostovoljno in za iskalce zaposlitve brezplačno. Podjetje Kragelj & Kragelj si pridržuje pravico, da iskalca zaposlitve ne uvrsti v bazo A Kotacije. Pri tem nismo dolžni pojasnjevati svoje odločitve.


Česa ne pričakujte:

Podjetje Kragelj & Kragelj za iskalce zaposlitve ne išče dela oz. zaposlitve. Vse kar naredimo je obveščanje naših naročnikov o vašem profilu.

 

Če ste ocenili, da na svojem področju spadate med 5% najboljših, nam pošljite sporočilo, skupaj z vašim CV-jem na info@kadrovanje.com in poslali vam bomo vprašalnik, ki ga v celoti izpolnite. Izpolnjen vprašalnik nam nato pošljete nazaj.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.