Prijava na e-časopis Kadrovanje.com

Naročite se na brezplačni e-časopis Kadrovanje.com!

Prijava»

Arhiv»

 
 
 

Želite prejemati e-obvestila o delavnicah?

Naročite se na e-obvestila o delavnicah!

Več »

 
 
 

Zakaj podjetje Kragelj & Kragelj?

 

  • Že več kot 20 let izkušenj – čez 15.000 izvedenih postopkov za najzahtevnejša delovna mesta.

 

  • Časovna učinkovitost – rezultati v nujnih primerih že v nekaj urah!

 

  • Individualen pristop – vsak postopek je povsem prilagojen posameznemu podjetju.

 

  • Poglobljena selekcija in izbor kadrov – nudimo različne pakete storitev, poiščite si tisto, ki najbolj ustreza potrebam vašega podjetja!

 

  • Strokovnost - močna strokovna podlaga nam omogoča, da smo kos tudi težavnejšim situacijam v katerih se znajdejo timi, oddelki, podjetja.

Več »

 
 
 

Kontakt:

Tel:    01 430 17 87
GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

A Kotacija

A Kotacija ključnih kadrov je baza najuspešnejših kadrov z večletnimi izkušnjami in visoko nadpovprečnimi rezultati.

 

V A Kotacijo uvrščamo izključno izjemne in karierno izdelane posameznike, ki na svojem strokovnem ali vodstvenem področju – po svojih dosedanjih konkretnih, izstopajočih rezultatih – spadate med 5 % najuspešnejših. Da je temu tako, nas morate že v svoji vlogi prepričati s svojimi konkretnimi, merljivimi in specifičnimi rezultati. Vsekakor morate znati jasno utemeljiti, zakaj lahko delodajalcu kar najhitreje in najučinkoviteje zagotovite večjo dodano vrednost kot cca. 95% vaših kolegov na primerljivih pozicijah. Brezpogojno pričakujemo večletne izkušnje in potrjeno uspešnost na vašem strokovnem ali vodstvenem področju.

Če ste ocenili, da na svojem področju spadate med 5% najboljših, nam pošljite povpraševanje, skupaj z vašim CV-jem na info@kadrovanje.com in poslali vam bomo vprašalnik, ki ga v celoti izpolnite. Izpolnjen vprašalnik nam nato pošljete nazaj. Če na podlagi analize vprašalnika, ocenimo, da ustrezate pogojem za uvrstitev v A Kotacijo, se dogovorimo za osebno srečanje, na katerem vas podrobneje spoznamo.Kaj lahko pričakujete od nas?

Odlična podjetja pogosto iščejo ključne vodstvene ali strokovne kadre z večletnimi izkušnjami, jasnimi cilji in izrazito »dodano vrednostjo«. Če se, po svojih dosedanjih dosežkih, uvrščate mednje, vas lahko predstavimo podjetjem, s katerimi poslovno sodelujemo na kadrovskem področju. Med naše dolgoletne partnerje sodijo tako hitro rastoča manjša podjetja, kot tudi največja slovenska podjetja s področja bančništva, informacijske tehnologije, trgovine in proizvodnje.

Sodelovanje v A Kotaciji je prostovoljno in za iskalce zaposlitve brezplačno. Podjetje Kragelj & Kragelj si pridržuje pravico, da iskalca zaposlitve ne uvrsti v bazo A Kotacije. Pri tem nismo dolžni pojasnjevati svoje odločitve.


Česa ne pričakujte:

Podjetje Kragelj & Kragelj za iskalce zaposlitve ne išče dela oz. zaposlitve. Vse kar naredimo je obveščanje naših naročnikov o vašem profilu.

 

Če ste ocenili, da na svojem področju spadate med 5% najboljših, nam pošljite sporočilo, skupaj z vašim CV-jem na info@kadrovanje.com in poslali vam bomo vprašalnik, ki ga v celoti izpolnite. Izpolnjen vprašalnik nam nato pošljete nazaj.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.