Prijava na e-časopis Kadrovanje.com

Naročite se na brezplačni e-časopis Kadrovanje.com!

Prijava»

Arhiv»

 
 
 

Želite prejemati e-obvestila o delavnicah?

Naročite se na e-obvestila o delavnicah!

Več »

 
 
 

Zakaj podjetje Kragelj & Kragelj?

 

  • Že več kot 20 let izkušenj – čez 15.000 izvedenih postopkov za najzahtevnejša delovna mesta.

 

  • Časovna učinkovitost – rezultati v nujnih primerih že v nekaj urah!

 

  • Individualen pristop – vsak postopek je povsem prilagojen posameznemu podjetju.

 

  • Poglobljena selekcija in izbor kadrov – nudimo različne pakete storitev, poiščite si tisto, ki najbolj ustreza potrebam vašega podjetja!

 

  • Strokovnost - močna strokovna podlaga nam omogoča, da smo kos tudi težavnejšim situacijam v katerih se znajdejo timi, oddelki, podjetja.

Več »

 
 
 

Kontakt:

Tel:    01 430 17 87
GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

 

Profesionalno karierno svetovanje
v celoti preko spleta

 

Bi radi izvedeli, katere so vaše prednosti in najizrazitejše lastnosti, ki opredeljujejo vašo karierno pot? Katere so tiste aktivnosti v delovnih procesih, pri katerih ste najboljši? Čemu je dobro dajati prednost v vaši karieri in česa se je bolje izogibati?

Če vas zanimajo zgolj določeni, ožji ali specialistični vidiki potencialov ali psihološke strukture – in si ne želite dodatnega svetovanja Vam pripravmo osnovno analizo vaših potencialov in najizrazitejših lastnosti že od 54,90 €. 


 "Samo tako naprej! Odličen osebnostni profil ste mi sestavili. Veliko sem spoznal o samem sebi, kar sem nemudoma uporabil v svojem privatnem in poslovnem življenju. Hvala."

Miha Berčič,
univ. dipl. mikrobiolog / inštruktor preživetja v naravi,
Projekt Spirala, Dereani d.o.o.

  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"Za psihološko testiranje sem se načrtno odločila. Kot direktorica majhnega podjetja moram biti vsestranska, vendar sem opazila, da me nekatere vrste nalog zelo obremenjujejo. Zato sem se želela bolje spoznati, predvsem pa dobiti strokovno in nepristransko oceno o svojih sposobnostih.

V podjetju Kragelj & Kragelj d.o.o. so mi odlično svetovali, katere teste naj opravim, pa tudi pisno poročilo mi bo koristilo pri nadaljnih odločitvah. Nekateri rezultati testov so me presenetili, drugi razveselili, predvsem pa mi bodo v pomoč pri izbiri novega sodelavca.

Po testu sem namreč drugače razporedila svoje delo in sedaj delam predvsem tisto, kar me veseli in za kar sem najbolj sposobna; novi sodelavec pa me bo še bolj razbremenil in dopolnjeval."

Helena Golenhofen,
direktorica,
Energijski center d.o.o.

 

Za več informacij in podrobnejšo ponudbo nam, prosimo, pišite ali nas pokličite.

 

Na voljo smo vam na:

  • (01) 430 1 787 ali 041 719 475 ali 041 360 069,
  • info@kadrovanje.com ali
  • izpolnite spodnji obrazec:

 

 

 
 
 

Prosim, pošljite mi ponudbo:

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.