Kontaktirajte nas:

Tel:   01 430 17 87
GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Sledite nam na LinkedIn-u!

Spremljajte naše objave na LinkedIn-u:

 
 
 

Želite prejemati e-obvestila o delavnicah?

Naročite se na e-obvestila o delavnicah!

Več »

 
 
 

Zakaj podjetje Kragelj & Kragelj?

 

  • Že več kot 29 let izkušenj – čez 16.370 izvedenih postopkov za najzahtevnejša delovna mesta.

 

  • Časovna učinkovitost – rezultati v nujnih primerih že v nekaj urah!

 

  • Individualen pristop – vsak postopek je povsem prilagojen posameznemu podjetju.

 

  • Poglobljena selekcija in izbor kadrov – nudimo različne pakete storitev, poiščite si tisto, ki najbolj ustreza potrebam vašega podjetja!

 

  • Strokovnost - močna strokovna podlaga nam omogoča, da smo kos tudi težavnejšim situacijam v katerih se znajdejo timi, oddelki, podjetja.

Več »

 
 
 

Imate vprašanje?

Izbira primernega sodelavca je lahko težavno in zamudno opravilo.

Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati najprimernejšega sodelavca za vaše podjetje.

Pokličite nas na spodnje številke in z veseljem vam bomo pomagali.

Kragelj & KrageljTel:    01 430 17 87

GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Facebook!

Klepetajte z nami na Facebooku!

 
 
 

Mnenja in izjave udeležencev Treninga:


Izvedba celovitega postopka izbora kadrov v praksi


"Zagotovo ena izmed najboljših delavnic do sedaj."

Delavnica je bila izjemno koristna. Dobil sem konkretne in uporabne informacije podkrepljene z dejanskimi dejstvi. Zagotovo ena izmed najboljših delavnic do sedaj."

Aljaž Godec,
strokovni sodelavec za kadre,
Akrapovič d.d.

 

" ... imam na tem področju že 10-letne izkušnje, vendar lahko po zaključku delavnice povem, da sem spoznala veliko novega ..."

Delavnico priporočam tudi tistim, ki že imajo izkušnje z izbiro kandidatov. Sama imam na tem področju že 10-letne izkušnje, vendar lahko po zaključku delavnice rečem, da sem spoznala veliko novega, kar mi bo pomagala, da bom pri izbiri kandidatov še uspešnejša.

Brigita Juhart,
kadrovica,
Impol 2000

 

"Všeč mi je bilo delo na praktičnih primerih ter gradivo, ki smo ga prejeli, saj nam je in še bo v veliko pomoč."

Z delavnico sem zelo zadovoljna saj sem pridobila veliko novega znanja, ki ga bom lahko praktično uporabila. Všeč mi je bilo delo na konkretnih primerih ter gradivo, ki smo ga prejeli, saj nam je in še bo v veliko pomoč.

Štefka Gregorc,
BSH Hišni aparati, d.o.o.

 

"Delavnica daje strukturirani vpogled v postopek kadrovanja. Na ta način si lahko dobro izdelaš "okvir" ..."

Delavnica daje strukturirani vpogled v postopek kadrovanja. Na ta način si lahko dobro izdelaš "okvir" - situacije pa prilagajaš. V praksi bom znanje prav gotovo uporabila, priporočam pa udeležbo vsem, ki se ali se bodo s kadrovanjem ukvarjali.

Mojca Duhovnik,
HR Manager,
Lek Pharmaceuticals d.d.

 

"Delavnica je direktno uporabna v praksi."

Delavnica je direktno uporabna v praksi. Vidi se, da so zadaj večletne izkušnje z vodenjem razgovorov. Vsekakor dobrodošla osvežitev/potrditev načina vodenja zaposlitvenega razgovora. Hvala.

Tanja Krapež,
svetovalka za kadre,
Iskra Avtoelektrika d.d.

 

»Praktično zelo uporabna znanja, ki mi bodo olajšala delo.«

Praktično zelo uporabna znanja, ki mi bodo olajšala delo. Všeč mi je bilo tudi, da je podajanje znanja temeljilo na konkretnih primerih, saj si je snov tako veliko lažje zapomniti in vedeti kako kaj uporabiti v praksi.

Romana Vodenik Markelj,
pravna svetovalka,
Domel Holding d.d.

 

» Vse sem izvedela. Hvala!«

Delavnica je bila zelo korektno izvedena. Sedaj poznam strukturo in tehnike recrutmenta od prve do zadnje faze. Postopek je zelo praktično prikazan. Vsekakor bom svoj način kadrovanja bolj strukturirala. Predvsem me je zanimalo, kako naj si beležim opazke na intervjuju in podam mnenje ter kako intervju voditi s študenti. Vse sem izvedela. Hvala!

Tjaša Belčec,
strokovna sodelavka za kadre,
Akrapovič d.d.

 

»… mi bodo olajšale delo, kvaliteta mojega dela bo veliko boljša …«

Izvedela sem veliko uporabnih informacij. Ker sem začetnik na tem področju, bom te tehnike uporabljala, ker mi bodo olajšale delo, kvaliteta mojega dela bo veliko boljša kot je bila do sedaj. Všeč mi je bilo delo na konkretnih primerih in situacijah, saj bom to lahko prenesla konkretno v prakso.

Eva Valič Keber,
samostojni svetovalec za kadrovske zadeve,
Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

 

"... je praktično usmerjena in strokovno vodena."

Je ena izmed redkih delavnic, za katere si upam trditi, da je praktično usmerjena in strokovno vodena. Na trgu je danes vse več delavnic in seminarjev, katerih doprinos je vprašljiv. Predvsem bi jo priporočala HR strokovnjakom, ko so na začetku svoje karierne poti, saj bi jim ta 2-dnevna delavnica bila v pomoč in oporo pri nadaljnjem delu.

Bojana Mitrović,
kadrovik,
Studio Moderna d.o.o.

 

Vašo delavnico so mi priporočile sodelavke iz kadrovske službe - citiram: "Ta dva sta pa res dobra predavatelja, moraš iti! Vse smo že bile!".

Vašo delavnico so mi priporočile sodelavke iz kadrovske službe - citiram: "Ta sva sta pa res dobra predavatelja, moraš iti! Vse smo že bile!". Kombinacija profesionalizma in izkušenj je tisto, kar naredi te delavnice posebne, drugačne. Mislim, da bom marsikatero izkušnjo prenesla v prakso našega podjetja in tudi priporočala obisk delavnice drugim HR kolegom.

Alma Škornik,
strokovni sodelavec za usposabljanje in razvoj,
GKN Driveline Slovenija, d.o.o.

 

"Glede na moje začetke v vlogi kadrovice mi je seminar odstrl, razjasnil in odprl poglede na področja, ki jim nisem posvečala pozornosti."

Glede na moje začetke v vlogi kadrovice mi je seminar odstrl, razjasnil in odprl poglede na področja, ki jim nisem posvečala pozornosti. Moja misel je, da "nihče ni bolj slep od tistega, ki noče videti". Hočem videti in vedeti ter se izobraževati. Z veseljem se bom udeležila vaših delavnic/seminarjev.


Helena Frece,
strokovni sodelavec za kadre,
Zavarovalnica Triglav d.d.

 

" ... uporabna vrednost bo - z uporabo znanj - velika. ... primerna za vse, ki pri oz. v sklopu svojega dela izvajajo zaposlitvene intervjuje (kadroviki, vodstveni delavci)."

Z delavnico sem zadovoljna. Njena uporabna vrednost bo - z uporabo znanj - velika. Po mojem mnenju je primerna za vse, ki pri oz. v sklopu svojega dela izvajajo zaposlitvene intervjuje (kadroviki, vodstveni delavci). Bilo je strokovno izvedeno. S področja zaposlitvenih intervjujev sem se veliko samo-izobraževala in kar nekaj sem jih že izvedla. Delavnica mi je po eni strani dala potrditev, da sem delala dobro in me hkrati naučila tudi veliko novega.

Ilijana Šuligoj Javornik,
vodja kadrovske službe,
RLS d.o.o.

  

"Delavnica je bila izvedena strokovno, predstavljeno problematiko je možno praktično reševati že naslednji dan, s pomočjo pridobljenih informacij in literature."

Delavnica je bila izvedena strokovno, predstavljeno problematiko je možno praktično reševati že naslednji dan, s pomočjo pridobljenih informacij in literature. Snov je bila podana zelo sistematično, strokovno, podkrepljena s praktičnimi primeri in zelo dobro ter pregledno pripravljeno prezentacijo. Delavnica je vsekakor primerna za kadrovske strokovnjake in zaposlene, ki se v podjetjih srečuejjo z izborom kadrov ter njihovim nadaljnim spremljanjem in razvojem.

Barbara Jelovčan,
Izobraževanje,
Iskraemeco, d.d.


"… vi zagotovili najbolj primerna, ustrezna in nasploh koristna znanja o področju dela, na katerem sem še začetnica!«

G. Kragelj - pohvalno!
Kot začetnica na obravnavanem področju moram priznati, da sem se ogromno naučila, izvedela stvari neposredno uporabne v praksi. In to od odličnega retorika in strokovnjaka na svojem področju.

Od mnogih virov informacij ste mi Vi zagotovili najbolj primerna, ustrezna in nasploh koristna znanja o področju dela, na katerem sem še začetnica. Upam si trditi, da bom z Vašo pomočjo bolj uspešna tako na delovnem kot osebnem nivoju – pri delu z ljudmi.

Delavnico priporočam vsem, ki delujejo na omenjenem področju – in se hkrati veselim morebitnih prihodnjih podobnih seminarjev.

Monika Sovič,
referent za posredovanje zaposlitve,
Trgotur, d.o.o.

 

"Delavnica je odličen praktičen uvod v kadrovanje za začetnika na tem področju. Prav tako … je koristna za izkušene kadrovike, "

Delavnica je odličen praktičen uvod v kadrovanje za začetnika na tem področju. Na sistematičen in praktičen način je predstavljen celovit postopek izbora novega sodelavca. Zlasti dobrodošli so praktični primeri. Prav tako je delavnica koristna za izkušene kadrovike, saj gotovo odpre kak nov vidik in poda predlog za spremembo oz. izboljšanje. Vsekakor koristna dopolnitev k našemu delu.

Magdalena Berčon,
kadrovski referent,
Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

 

"Delavnica je bila strokovno izpeljana, potekala je razgibano in s primernimi pripomočki."

Delavnica je bila strokovno izpeljana, potekala je razgibano in s primernimi pripomočki. Prostori so prijetni in so primerni velikosti skupine, ki ji je delavnica namenjena. Pohvale predavatelju.

Mojca Klešnik,
kadrovik-svetovalec
Mladinska knjiga Založba, d.d.

 

"Cilj delavnice je bil uspešno dosežen. Predavatelj je podal snov s številnimi konkretnimi primeri, ki bodo vsakumur od nas koristili, tako v poslovnem kot zasebnem življenju."

Cilj delavnice je bil uspešno dosežen. Predavatelj je podal snov s številnimi konkretnimi primeri, ki bodo vsakumur od nas koristili, tako v poslovnem kot zasebnem življenju.

Valentina Turk Balaban,
strokovna sodelavka,
Golf Istra d.o.o.
Istrabenz Turizem d.d.

 

"Tema je v praksi uporabna. Priporočilo - vsem, ki vodijo razgovore."

Tema je v praksi uporabna. Za dolgoletnega kadrovika je seminar tudi osvežitev že poznanih vsebin. Priporočilo - vsem, ki vodijo razgovore.

Ema Tertnik,
svetovalka za upravljanje s človeškimi viri,
Ministrstvo za finance - Uprava RS za javna plačila

 

"Delavnica je izvedena zelo strokovno in znanje pridobljeno na današnji delavnici mi bo zelo koristilo in izboljšalo moje delo."

Delavnica je izvedena zelo strokovno in znanje pridobljeno na današnji delavnici mi bo zelo koristilo in izboljšalo moje delo.

Priporočam jo predvsem vodjem in vsem, ki imajo pristojnosti na področju izbora novih sodelavcev.

Jelena Prosenc,
svetovalka za kadrovske zadeve,
Zavod za gozdove Slovenije

 

"... hkrati strokovno in dovolj poljudno ter z veliko primeri iz življenja."

Tematika je zanimiva in uporabna. Predavatelj je podal snov na zanimiv način, hkrati strokovno in dovolj poljudno ter z veliko primeri iz življenja. Delavnico bi lahko priporočil vsakemu.

Ivo Sabadin,
razvojni inženir
Halcom Informatika d.o.o.

 

"Delavnic se rada udeležim, ker nimam občutka, da je stvar "šolska". "

Delavnic se rada udeležim, ker nimam občutka, da je stvar "šolska". Nisem sicer vneta govornica, imam pa rada delavnice pri kateri je sodelovanje udeležencev in predavatelja močno in ima pozitiven naboj.

Andreja Suhadolc,
kadrovica
Hermes Softlab d.d.

 

"G. Kragelj zna … motivirati... za uporabo strokovnih metod …, ki nam pomagajo izbrati najboljše kadre."

Ker se v Kolektorju zavedamo, da so za uspešno delovanje družbe najpomembnejši uspešni sodelavci, jih izbiramo skrbno in premišljeno. G. Kragelj zna v delavnici, ki jo vodi, motivirati udeležence za uporabo strokovnih metod in pristopov, ki nam pomagajo izbrati najboljše kadre.

Cvelbar Eva,
Kolektor d.o.o.,
Idrija

 

"Delavnico priporočam vsem, ki se ukvarjajo s selekcijo kadrov …"

Delavnico priporočam vsem, ki se ukvarjajo s selekcijo kadrov, saj lahko osvežitev znanja osveži tudi zaposlitvene intervjuje, ki lahko postanejo rutina.

Vesna Voglar,
kadrovica,
Hermes Softlab d.o.o.

 

"Delavnica je bila strokovno izvedena … "

Delavnica je bila strokovno izvedena z vsem predstavitvenim materialom in gradivom, ki je bilo v pomoč pri sami izvedbi.

Severina Ivančič,
Trenkwalder d.o.o.

 

" … dovolj poljudno in hkrati strokovno "

Delavnico zapuščam z dobrimi občutki in s precej novega vedenja o izbiri novih sodelavcev. Informacije so bile podane dovolj poljudno in hkrati strokovno.

Alenka Ternovec,
direktorica,
Kotena d.o.o.

 

"Delavnica je izjemno koristna, če ne kar nujna za vsakogar, ki vodi intervjuje …"

Delavnica je izjemno koristna, če ne kar nujna za vsakogar, ki vodi intervjuje s kandidati za zaposlitev.

Matjaž Čadež,
direktor,
Halcom d.o.o.

 

"Priporočam."

Živeti v času, ko le-tega nenehno lovimo za rep, zahteva kar precej prilagodljivosti. Temu primerno smo ljudje zahtevni do dela in ljudi, ki nam ta čas kradejo. In to se nikoli ne zgodi na Kragljevih delavnicah. Priporočam.

Mojca Lavrič,
Steklarna Hrastnik - Skupina d.d.

 

"Seminar bi priporočila predvsem vodjem oddelkov in tudi direktorjem …"

Snov je bila podana zelo razumljivo. Dobila sem potrditev za določene stvari, da jih pravilno delam in pa tudi nekaj novih informacij. Seminar bi priporočila predvsem vodjem oddelkov in tudi direktorjem, kateri upoštevajo zgolj znanje, ne pa tudi osebnostne lastnosti kandidata.

Marija Herle,
svetovalka za razvoj kadrov,
Herle MV d.o.o.

 

" … takoj uporabila v praksi. "

Prvič sem se udeležila seminarja na temo kadrovanja. Zelo mi je bilo všeč, saj sem dobila veliko odgovorov na vprašanja, ki jih bom lahko že takoj uporabila v praksi.

Helena Krevh Zorec,
direktorica,
Neon Art d.o.o.

 

"Na delavnici smo se seznanili s kompleksnostjo celovitega selekcijskega postopka …"

Na delavnici smo se seznanili s kompleksnostjo celovitega selekcijskega postopka in ozavestili dejstvo, da moramo v njem biti pozorni na vsako podrobnost, ki jo moramo ustrezno ovrednotiti. Le tako lahko zagotovimo prave delavce na pravih delovnih mestih in želeno uspešnost organizacije.


Irena Turšič,
vodja kadrovskega oddelka,
S&T Hermes Plus d.d.

 

"Zanimiva tema tudi za managerje (in ne samo profesionalce) … "

Zanimiva tema tudi za managerje (in ne samo profesionalce) in kot tako sem jo tudi vzel. Sicer pa v poslovnem življenju tovrstne odločitve prepuščam profesionalcem (in jim tudi zaupam).

Jure Janežič,
razvoj,
Halcom d.o.o.

 

"Konkreten seminar priporočam vsem, ki so začeli s svojim delom v oddelku upravljanja s človeškimi viri …"

Konkreten seminar priporočam vsem, ki so začeli s svojim delom v oddelku upravljanja s človeškimi viri, saj pridobijo res koristne informacije. Predvsem koristne so razlage o intervjujih, kjer se kot začetniki lahko znebijo dvomov in pridobijo potrditve o interpretaciji informacij, ki smo jih pridobili z opravljenim intervjujem.

Maja Volk,
asistenstka v kadrovski službi,
Johnson & Johnson d.o.o.

 

"… v praksi nadvse uporaben način."

Na delavnici je predavatelj strokovno področje predstavil na zanimiv in v praksi nadvse uporaben način.

Nada Dolinar,
komercialist,
NLB Propria d.o.o.

 

"… zelo strokovno, z zelo veliko praktičnimi nasveti, uporabnimi v praksi…"

Delavnica je bila pripravljena zelo strokovno, z zelo veliko praktičnimi nasveti, uporabnimi v praksi, zelo so dobrodošla vsa orodja-obrazci, z zelo konkretnimi vsebinami, najbolj všeč mi je bilo to, da smo postopek izbire sodelavca videli in ocenjevali z očmi psihologa.

Doroteja Vidmar,
vodja kadrovske službe,
Hoteli Bernardin

 

"Znanje … pridobljene na delavnici je mogoče uporabiti v praksi … "

Znanje, informacije pridobljene na delavnici je mogoče uporabiti v praksi, kar se mi zdi najpomembneje. Priporočam vsem tistim, ki se ukvarjajo s postopki izbire novih sodelavcev.

Branka Habjanič,
vodja pravne službe,
Javna agencija RS za energijo

 

" … nova usmeritev. Podjetje Kragelj & Kragelj jo definitivno nudi."

Čeprav imamo kadroviki že izdelane in osvojene načine izvajanj zaposlitvenih razgovorov, je vsake toliko časa potrebna osvežitev in nova usmeritev. Podjetje Kragelj & Kragelj jo definitivno nudi.

Tanja Novinšek Petrovčič,
vodja kadrovskega sektorja,
Mobitel d.d.

 

"… temeljitemu razumevanju uporabnih vsebin."

Z vsebino in predstavitvijo tematike na seminarju sem bila zelo zadovoljna. Praktične vaje zagotavljajo učinkovito podporo teoretičnemu delu, zanimiv nastop in dinamičnost pa pripomoreta k temeljitemu razumevanju uporabnih vsebin.

Vanesa Vista,
vodja centra za pomoč uporabnikom,
Oxylus d.o.o.

 

".. strokovno podal obravnavano snov … s praktičnimi primeri … naše zanimanje na zelo visokem nivoju."

Predavatelj je strokovno podal obravnavano snov in jo podrprl s praktičnimi primeri ter ves čas delavnice uspel zadržati naše zanimanje na zelo visokem nivoju.

Darja Kramberger,
vodja kadrovske službe,
SRC.SI d.o.o.

 

" … zelo pozitiven."

Že večkrat sem se udeležila vaših delavnic. Marsikaj kar slišim prenesem v prakso, prav danes pa je bilo zame novejše področje sistemizacije (v moji firmi pravkar teče projekt nove sistemizacije). Moj vsesplošen vtis o delavnici je zelo pozitiven.

Vanda Lavrič,
samostojna kadrovska referentka,
Zavarovalnica Triglav d.d.

 

"Izjemno praktično naravnana delavnica, z mnogo primeri in nasveti …"

Izjemno praktično naravnana delavnica, z mnogo primeri in nasveti kako izpeljati selekcijo novih sodelavcev. Skozi predavanje se pokaže tudi izvrstna teoretska podkovanost in obilica izkušenj. Toplo priporočam vsem kadrovikom in predvsem vodstvenim delavcem.

Jernej Praprotnik,
direktor,
Oxylus d.o.o.

 

" … zelo pomagalo pri boljšem opravljanju mojega dela."

Znanje, ki sem ga pridobila na tej delavnici mi bo vsekakor zelo pomagalo pri boljšem opravljanju mojega dela. Želim si še več takih in podobnih delavnic - jasnih in logičnih!

Minka Kaukovič,
kadrovica,
Hermes Softlab d.d.

 

" … pomaga, da svoje napake popraviš ter uspešnejše opraviš svoje delo!"

Delavnica pomaga področje vodenja razgovorov gledati z novega zornega kota ter ti pomaga, da svoje napake popraviš ter uspešnejše opraviš svoje delo!

Marinka Mavrič,
vodja kardovske službe,
Kovintrade d.d.

 

"S podjetjem Kragelj & Kragelj sodeluje naša firma že nekaj časa in smo z našim sodelovanjem zelo zadovoljni."

S podjetjem Kragelj & Kragelj sodeluje naša firma že nekaj časa in smo z našim sodelovanjem zelo zadovoljni. "Kragljevci" so strokovno zelo dobro podkovani, hitri, zanesljivi, njihovo mnenje pri psiholoških testih pri izbiri novih sodelavcev nam je v pomoč - predvsem takrat, ko nihamo med "finalistoma" izbornega postopka.

Manuela Pergar Kitanovski,
kadrovica,
Hypo Leasing d.o.o.

 

" …konkretnost predstavljenega in takojšnja možnost uporabe v praksi."

Delavnica je potekala gladko, vsebine so dovolj obširne in hkrati razumljive tudi tistim, ki na področju tematike še nimajo dolgoletnih izkušenj. Všeč mi je bila konkretnost predstavljenega in takojšnja možnost uporabe v praksi.

Lidija Srakar,
samostojni referent za razvoj kadrov,
Holding Slovenske železnice d.o.o.

 

" … ogromno koristnih informacij, napotkov za delo in konkretnih praktičnih primerov … "

"Ker sem tudi sama na delovnem mestu samostojne kadrovice, bi udeležbo na delavnici priporočila vsem kadrovikom, saj sem na tej delavnici dobila ogromno koristnih informacij, napotkov za delo in konkretnih praktičnih primerov uporabnih pri praktičnem delu kadrovika. Način podajajnja snovi je izredno kakovosten, zato si predavatelj zasluži posebno pohvalo za zelo jasno in nazorno predstavitev snovi.

Valerija Kozar,
samostojni kadrovik,
NLB d.d.

 

"Udeležba na vašem seminarju mi je od vseh do zdaj obiskanih na to temo najbolj všeč zaradi nazornega prikaza - praktičnosti … "

Udeležba na vašem seminarju mi je od vseh do zdaj obiskanih na to temo (do sedaj 3) najbolj všeč zaradi nazornega prikaza - praktičnosti uporabe določenih orodij oz. vprašanj.

Andreja Suhadolc,
kadrovica,
Hermes Softlab d.d.

 

"… gre v bistvo problematike - na kaj moram biti pozoren, da izberem pravega kandidata za podjetje."

Dobra delavnica s strokovnim predavateljem, ki se ne izgublja v širino, ampak gre v bistvo problematike - na kaj moram biti pozoren, da izberem pravega kandidata za podjetje. Priporočljivo za vse, ki želijo ločevati zrnje od plev.

Iztok Virant,
direktor prodaje,
Xella porobeton SI d.o.o.

 

" … priporočila vsem kadrovikom, ki delujejo na področju izbire sodelavcev."

Menim, da je bila delavnica pripravljena in izvedena zelo profesionalno in podala veliko koristnih informacij, znanj, napotkov, ki mi bodo vsekakor koristila pri mojem nadaljnem delu. Moje mnenje je, da bi bila delavnica koristna tudi za vodje posameznih oddelkov, ki sodelujejo v postopkih izbire svojih sodelavcev. Delavnico bi vsekakor priporočila vsem kadrovikom, ki delujejo na področju izbire sodelavcev.

Andreja Žarn,
strokovna sodelavka za razvoj kadrov,
Tobačna Ljubljana d.o.o.

 

"Izobraževalne delavnice družbe Kragelj & Kragelj so mi pripomogle k novemu pogledu in izvedbi postopka izbora primernega kadra."

Izobraževalne delavnice družbe Kragelj & Kragelj so mi pripomogle k novemu pogledu in izvedbi postopka izbora primernega kadra. Zato bi jih priporočila vsakemu, ki se s področjem kadrovanja ukvarja, saj sem prepričana, da pripomorejo k učinkovitemu delu na področju kadrovanja.

Barbka Pergar,
samostojni strokovni sodelavec na področju kadrovskih zadev,
TRI – PRO, d.o.o.

 

" … strokoven, samozavesten in prepričljiv način prikazal kar nekaj … praktičnih primerov pri izbiri kadra."

Na dvodnevni delavnici je g. Kragelj na strokoven, samozavesten in prepričljiv način prikazal kar nekaj mehanizmov in praktičnih primerov pri izbiri kadra. Sam izbor kadra bom poslej opravljala bolj samozavestno in korektno.

Greta Cof,
vodja kadrovske službe,
Tuš Telekom, d.d."Delavnico priporočam vsem, tako strokovno usposobljenim kadrovskim delavcem kot začetnikom na tem področju."

Delavnico priporočam vsem, tako strokovno usposobljenim kadrovskim delavcem kot začetnikom na tem področju. Obilica informacij ter zanimivosti je lahko razumljiva ob tako simpatični predstavitvi predavatelja. Toplo priporočam.

Sandra Vidrih,
sektor za kadrovske zadeve,
Givo Real d.o.o.

 

"Delavnica je odlično organizirana …"

Delavnica je odlično organizirana, saj se teoretično znanje, pridobljeno na prvem delu spet prebudi in utrdi s praktičnim delom, ki je bil še posebno zanimiv in koristen. Verjamem, da bom znanje pri svojem delu s pridom uporabljala.

Mateja Terčič,
kadrovik,
MK Založba, d.d.

 

"Konkretni primeri, odgovori na vprašanja in trening mi bodo vsekakor koristili … "

Pričakovanja v zvezi z delavnico so bila izpolnjena, saj je g. Kragelj odličen trener in velik strokovnjak na tem področju. Konkretni primeri, odgovori na vprašanja in trening mi bodo vsekakor koristili pri vsakdanjem delu in mi olajšali marsikatero opravilo in nalogo.

G. Kragelj je svoje izkušnje prenesel zelo strokovno in praktično, zato bi priporočila vsem kadrovskim strokovnjakom, ki bi želeli svoje znanje tega področja še nadgraditi.

Tatjana Starc,
vodja kadrovske službe.

 

" … znanja bom s pridom uporabljala pri vsakodnevnem delu … "

Delavnica je bila vsebinsko in organizacijsko odlično izvedena. Dala je praktične napotke za neposredno uporabo v praksi. Pridobljena znanja bom s pridom uporabljala pri vsakodnevnem delu in jih bom posredovala sodelavcem. Strokovna gradiva nam bodo služila kot pripomoček in bodo sestavni del naše priročne knjižnice v kadrovskem oddelku. Delavnico priporočam vsem, ki se pri svojem delu srečujejo z zaposlovanjem novih sodelavcev.

Anica Škrlj,
organizator kadrovskih zadev,
Kraški zidar d.d.

 

"Dobila sem vtis o visoki strokovnosti, o dobrem poznavanju predstavljenega področja … "

Dobila sem vtis o visoki strokovnosti, o dobrem poznavanju predstavljenega področja, kar je razvidno iz podanih praktičnih primerov (ni bila podana le teorija). Zaradi pregleda praktičnih primerov je bila snov podana zelo zanimivo, priporočila pa bi delavnico vsakemu, ki se s tem področjem na takšen sistematičen način še ni srečal.

Alenka Fic,
Vodja splošnih zadev,
Mikrocop d.o.o.

 

" … priporočila vsakemu, ki se sooča s težavami izbora kadrov … "

Delavnica je strokovno pripravljena in razumljiva vsakomur. Zato jo bom priporočila vsakemu, ki se sooča s težavami izbora kadrov, predvsem pa tistim, ki so začetniki na tem področju, ker je praktično zelo uporabna.

Nika Velikonja,
administrator,
Marmor Hotavlje d.d.

 

"Z izvedbo in samo strokovnostjo delavnice sem bila zelo zadovoljna."

Z izvedbo in samo strokovnostjo delavnice sem bila zelo zadovoljna. Z udeležbo na delavnici se bo vsekakor izboljšala kvaliteta mojega dela, saj smo podrobno obdelali celoten proces selekcijskega postopka.

Nina Kraševec,
vodja kadrovskega področja,
Akrapovič d.d.

" Naučila sem se veliko novega …"

Delavnica je bila strokovno pripravljena in vodena. Naučila sem se veliko novega, česar do sedaj pri svojem delu nisem uporabljala, mi pa vsekakor zelo pomaga pri končnih odločitvah.

Damjana Bogataj

 

" … z uporabo praktičnih primerov in vaj."

Delavnica mi je bila OK. Dobil sem namige in ideje o tem kako sem lahko pri svojem delu še boljši. Največ sem se naučil v zvezi z uporabo praktičnih primerov in vaj.

Gregor Jenko,
vodja projektov,
OK Consulting

 

"S praktičnimi prizori nazorno opozori na pravilno pot do najbolj primernih kandidatov … "

Delavnica z g. Krageljem dejansko opravičuje svoj naziv. Zakaj? S praktičnimi prizori nazorno opozori na pravilno pot do najbolj primernih kandidatov in na pasti, ki prežijo na kadrovske delavce pri izvajanju izbora med kandidati.

Branka Dajčman,
strokovna sodelavka za kadre,
Adria mobil d.o.o.

 

"Zelo dobro je bil predstavljen in razdelan ves postopek selekcije, podan s praktičnimi napotki za izvedbo, veliko primeri konkretnih situacij."

Zelo dobro je bil predstavljen in razdelan ves postopek selekcije, podan s praktičnimi napotki za izvedbo, veliko primeri konkretnih situacij. S pomočjo bogatega gradiva in vaje smo pripravljeni oz. usposobljeni uporabiti posredovana znanja, veščine v praksi.

Katja Golob,
strokovna sodelavka za razvoj kadrov,
Mura d.d.

 

 

»Zelo strukturirano in nazorno prikazan celotni postopek izbire novih sodelavcev obogaten s praktičnimi izkušnjami."

Zelo strukturirano in nazorno prikazan celotni postopek izbire novih sodelavcev obogaten s praktičnimi izkušnjami. Nazorne vaje na delavnici so mi omogočile še bolj poglobljeno razumevanje pomembnosti vseh faz selekcijskega intevjuja.
Toplo priporočam vsem, ki bi radi znali izbirati najprimernejše kandidate in se obenem zahvaljujem Radovanu za vse koristne nasvete.

mag. Irena Deželak,
bivša direktorica kadrovske službe,
Sportina Bled d.o.o.

 

" … delavnica odlično zasnovana, … pripravljenost na odgovore na naša konkretna vprašanja."

Menim, da je bila delavnica odlično zasnovana, všeč mi je bila možnost praktičnega vključevanja v različne teme in voljnost, pripravljenost na odgovore na naša konkretna vprašanja. Počutila sem se del delavnice.

Teja Stegel,
kadrovica,
Istrabenz Turizem d.d.

 

" … veliko koristnih informacij in nasvetov, ki jih bom uporabila v praksi."

Delavnica mi je bila zelo všeč zaradi strokovnosti predavatelja. Pridobila sem veliko koristnih informacij in nasvetov, ki jih bom uporabila v praksi. Z veseljem se in se bom udeleževala vaših seminarjev/delavnic in jih priporočila ustreznim/kadrovskim delavcem.

Irena Koprivc,
višja kadrovica,
SKB banka d.d.

 

"Izobraževanja, ki jih prireja in izvaja podjetje Kragelj & Kragelj so vedno strokovno in organizacijsko izvedena zelo strokovno."

Izobraževanja, ki jih prireja in izvaja podjetje Kragelj & Kragelj so vedno strokovno in organizacijsko izvedena zelo strokovno. Teme so predstavljene tako, da jih zlahka uporabimo v praksi, zato jih priporočam vsem, ki se ukvarjajo z ljudmi, ne samo kadrovskim delavcem ampak tudi vodjem. Vedno omogočajo aktivno sodelovanje.

Zlata Hvala,
vodja kadrovanja,
Hella Lux Slovenija d.o.o.

 

" Predavatelj dobro vključuje vse udeležence …"

Oblikovana skupina na delavnici je ravno prav velika, da je možno dovolj dobro komunicirati. Predavatelj dobro vključuje vse udeležence in prisluhne njihovim mnenjem.

Lidija Sova,
kadrovica
Petrol d.d.

 

"… imeli odgovor na vsako vprašanje, … vaši zelo dobri pripravljenosti in strokovnosti."

Všeč mi je bilo predvsem to, da ste imeli pripravljen odgovor na vsako vprašanje, kar se pokaže na vaši zelo dobri pripravljenosti in strokovnosti.

Tina Pavlovčič,
kadrovski referent,
Istrabenz Turizem d.d.

 

"Predavatelj … strokovno podaja znanje s področja ocenjevanja in izbire kandidatov."

Predavatelj samozavestno in strokovno podaja znanje s področja ocenjevanja in izbire kandidatov. Pri tem svojih bogatih izkušenj ne skriva, temveč poda ključne podatke ter s slušatelji podeli konkretna orodja za delo. Domov odhajam oborožena s celim kupom papirjev, ki jih lahko takoj uporabim pri svojem delu. Res pa je, da jih moram najprej »popredalčkati«.

Irena Berzelak,
poslovni sekretar,
Zlatarana Celje d.d.

 

" … dobila sem potrditev in veliko strokovnih nasvetov za nadaljne delo."

V veselje mi je bilo udeležeiti se te izobraževalne delavnice, dobila sem potrditev in veliko strokovnih nasvetov za nadaljne delo.

Marija Serajnik Benedičič,
kadrovica
Petrol d.d.

 

" … se še nisem srečala s tako učinkovito predstavljeno temo."

Do sedaj se še nisem srečala s tako učinkovito predstavljeno temo.

Andreja Černe,
kadrovica
Uprava RS za javna plačila

 

" … veliko novega znanja in praktičnih nasvetov."

Kot začetnici na kadrovskem področju mi je delavnica ponudila veliko novega znanja in praktičnih nasvetov. Vsa pohvala predavatelju in njegovi strokovnosti.

Barbara Butkovič,
Pripravnica,
Krka d.d.

 

"Delavnica izpolnjuje vsa strokovna, vsebinska, materialna in organizacijska pričakovanja."

Delavnica izpolnjuje vsa strokovna, vsebinska, materialna in organizacijska pričakovanja. Predavatelj je strokovno odlično podkovan in izkušen ter na zelo sproščen in organiziran način podaja znanja. Priporočam!

Alja Malis,
Direktor,
Naton d.o.o.

 

 

"… bila všeč, ker je predvsem praktično naravnana."

Spoštovani! Vaša delavnica mi je bila všeč, ker je predvsem praktično naravnana. Znali ste (iz prakse) odgovoriti na naša vprašanja, dileme. Všeč so mi primeri, s katerimi konkretizirate, to kar navajate. Skratka - super. Še se bom udeležila vaših delavnic in o tem seznananila prijateljice - kadrovice v drugih firmah.

Vanja Habjan,
HR Manager,
Niko d.d.

 

" ... bom zelo veliko lahko uporabila tudi v praksi."

Spoštovani! Z vsebinami, ki so bile predstavljene na delavnici se ukvarjam šele kratek čas, zato sem zelo zadovoljna z delavnico in menim, da bom zelo veliko lahko uporabila tudi v praksi. Vsekakor bom delavnico priporočila tudi znancem, saj je zanimiva tudi iz stališča, če se postaviš na stran iskalca zaposlitve.

Viktorija Vegan,
Vodja službe,
Elektro - Slovenija d.o.o.

 

"… sem že takoj uporabil kot pripomoček na intervjujih."

Materiale sem že takoj uporabil kot pripomoček na intervjujih.

Franci Klauzner,
Direktor sektorja za razvoj,
Informatika, d.d.

 

" ... znanje s področja kadrovanja nujno potrebno. Vsekakor je delavnica /.../ k temu izdatno prispevala."

... znanje s področja kadrovanja nujno potrebno. Vsekakor je delavnica /.../ k temu izdatno prispevala.

Ivica Črešnar
Vodja prodaje,
Seltron d.o.o.

 

"Vašo delavnico bi priporočila prijateljem, sodelavcem, ki delo opravljajo na kadrovskem področju."

Vašo delavnico bi priporočila prijateljem, sodelavcem, ki delo opravljajo na kadrovskem področju. Pridobila sem veliko tako teoretičnega kot praktičnega znanja, ki mi bo v pomoč pri mojem delu. Želim vam še veliko dobrih delavnic, kot je bila ta.

Maja Bulič,
strokovna sodelavka za kadre,
Zavarovalnica Triglav, d.d.

 

" … gre za zelo strokovnega predavatelja."

Seminar je v celoti dosegel moja pričakovanja. Na seminarju pri g. Radovanu Kraglju sem prvič in ker je prvi vtis zelo pomemben sporočam, da gre za zelo strokovnega predavatelja. Priporočam vsem delodajalcem, še posebej tistim, ki nimajo organizirane kadrovske službe. Posvet s strokovnjakom pred zaposlovanjem vam bo prihranil veliko denarja.

Tea Urbanija,
sekretarka,
Obrtna zbornica Trbovlje

 

»Pridobljeno znanje bom s pridom uporabljala v svoji praksi.«

Udeležba na delavnici mi je zelo koristila. Predavanje je bilo zelo praktično osnovano, temeljilo je na konkretnih primerih in je spodbujalo našo proaktivnost. Pridobljeno znanje bom s pridom uporabljala v svoji praksi.

Ksenija Šmuc,
strokovna sodelavka za kadrovanje,
Hella Saturnus Slovenija d.o.o.

 

» … priporočam vsem, ki so zaposleni na področju kadrovanja …«

Delavnica je bila zelo strokovno vodena. Dobila sem veliko novih informacij, ki mi bodo v pomoč pri nadaljnjem delu. Vsekakor priporočam vsem, ki se ukvarjajo oz. so zaposleni na področju kadrovanja in izobraževanja.

Petra Hribšek,
strokovna sodelavka za kadrovanje,
Iskratel, d.o.o.,  Kranj

 

 

» … obdelali smo konkretna vprašanja in situacije.«

Delavnica je bila izredno zanimiva, obdelali smo konkretna vprašanja in situacije. Pridobljeno znanje bo mogoče uporabiti na delovnem mestu. Delavnica je pripomogla tudi k številnim zamislim, kako posodobiti sistem kadrovanja v našem podjetju.

Špela Gorjup,
pravnica,
Rudis d.o.o. Trbovlje

 

 

»Trening je bil strokovno izveden … // … vsebina bo koristila mojemu nadaljnjemu delu.«

Trening postopka izbora kadrov v praksi je bil strokovno izveden in vsekakor bo vsebina koristila mojemu nadaljnjemu delu, zahvaljujoč izkušenemu predavatelju in načinu podajanja znanja, kar je bilo podkrepljeno s praktičnimi primeri. Seveda je ključnega pomena za dober razgovor to, da pridobimo kilometrino, da ne izbiramo po občutku, ampak da postavljamo prava vprašanja kandidatu, kar nam je bilo izvrstno predstavljeno na delavnici.

Lidija Slapničar Čož,
kadrovnica,
Dom TISJE

 

 

» … zadostila vsem mojim pričakovanjem …// …  ena izmed najboljših kadrovskih delavnic.«

Obiskana delavnica je bila odlična izkušnja in popotnica za strokovno selekcijo kadrov. Pridobila sem veliko koristnih nasvetov, ki mi bodo nedvoumno pomagali pri delu. Delavnica je nedvoumno zadostila vsem mojim pričakovanjem in lahko rečem, da je to bila ena izmed najboljših kadrovskih delavnic, ki sem jih do zdaj obiskala.

Želi ostati neimenovana

 

 

»Primerno tako za začetnike kot kadrovike z izkušnjami.«

Zelo sistematično predstavljen postopek izbire kadrov, ki z vrsto dodanih uporabnih materialov kadroviku resnično olajša postopek izbire. Primerno tako za začetnike kot kadrovike z izkušnjami.

Anemari Cilenšek,
kadrovski referent,
odelo Slovenija d.o.o.

 

» … vsekakor ena boljših delavnic s področja kadrovskega managementa.«

Strokovna, zanimiva, vsekakor ena boljših delavnic s področja kadrovskega managementa oz. kadrovskega področja.

Branka Jevšnik,
sekretarka v kadrovski službi,
Ministrstvo za infrastrukturo

 

 

» … saj je podana vsebina zelo uporabna v praksi..«

Zelo sem vesela, da sem se udeležila te delavnice, saj je podana vsebina zelo uporabna v praksi. Predvsem 2.del treninga, ki je »udejanjil« praktično predavanje prvega dela in je vsebini dal smisel.

Tanja Lenart,
HR generalist
Belimed d.o.o.

 

 

»Predavatelj je strokoven.«

Predavatelj je strokoven. Prepričal me je z obljubo, da bo z nami delil vse svoje znanje in izkušnje. Skratka, daj je celega sebe noter v izvedbo delavnice in pojasnitev obravnavane tematike.«

Vlado Pavlovič,
prokurist,
Trival Kompoziti d.o.o.

 

 

»Delavnica je dosegla moja pričakovanja.«

S kadrovanjem in selekcijo kadrov se ukvarjam že nekaj let. Pristop sem si sestavil sam iz različnih virov. Hotel pa sem svoj pristop nadgraditi z delavnico, ki v celoti in sistematično obravnava to področje. Delavnica je seveda dosegla moja pričakovanja. Prepričan sem, da bo izbor kadrov sedaj boljši, na podlagi merljivih kriterijev in bom s tem tudi bolj suveren.

Peter Korenjak,
vodja kadrovsko splošnih zadev
Salonit Anhovo, d.d.

 


»Delavnica je v celoti izpolnila moja pričakovanja …«

Delavnica je v celoti izpolnila moja pričakovanja in bom pridobljeno znanje v praksi rade volje uporabljala. Hvala izvajalcu za dobro pripravljeno gradivo, ki smo ga prejeli vsi udeleženci.

Alenka Samec,
vodja splošno kadrovskega oddelka
Pomgrad d.d.

 


»Čestitam … . Priporočam vsem!«

Čestitam, odlično izveden trening, ki vsebuje tako teorijo kot prakso. Priporočam vsem!

Maja Lavrenčič,
kadrovik
Incom d.o.o.

 


» … zelo strokovno, prijetno delavnico … «

Zahvaljujem se za zelo strokovno, prijetno delavnico.

Jana Stare,
kadrovik
Merkur trgovina, d.d.

 


»Delavnica je bila zelo konkretna.«

Delavnica je bila zelo konkretna. Čeprav imam že kar nekajletne izkušnje s kadrovanjem, sem dobila nek nov uvid v same intervjuje, na kaj moramo biti pozorni, specifična vprašanja, kompetence …

Urška Podgoršek,
svetovalka za kadrovske zadeve
Heta Asset Resolution d.o.o.

 

 

»Priporočila bi obisk delavnice vsem …«

Ogromno novih idej. Priporočila bi obisk delavnice vsem novim v kadrovskih službah in vsem »starim« kadrovikom. VSE POHVALE!!

Damjana Gašperlin,
kadrovik
Merkur trgovina, d.d.

 


» … na zelo strokoven način z ogromno praktičnimi primeri ….«

Delavnica je bila izvedena na zelo strokoven način z ogromno praktičnimi primeri, ki mi bodo sigurno koristili pri nadaljnjem delu.

Ana Glamočak,
kadrovska služba
BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje

 

 

» … ogromno koristnih informacij, ki mi bodo koristile.«

Izobraževanje je bilo odlično zasnovano in tudi izvedeno. Pridobila sem ogromno koristnih informacij, ki mi bodo koristile pri izvedbi intervjujev in pri izboru ustreznih kandidatov. Hvala! Super ste! Le tako naprej!

Anja Cimerman,
strokovnjakinja za kadre
Vzajemna, d.v.z.


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.