Kontaktirajte nas:

Tel:   01 430 17 87
GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Sledite nam na LinkedIn-u!

Spremljajte naše objave na LinkedIn-u:

 
 
 

Želite prejemati e-obvestila o delavnicah?

Naročite se na e-obvestila o delavnicah!

Več »

 
 
 

Zakaj podjetje Kragelj & Kragelj?

 

  • Že več kot 29 let izkušenj – čez 16.370 izvedenih postopkov za najzahtevnejša delovna mesta.

 

  • Časovna učinkovitost – rezultati v nujnih primerih že v nekaj urah!

 

  • Individualen pristop – vsak postopek je povsem prilagojen posameznemu podjetju.

 

  • Poglobljena selekcija in izbor kadrov – nudimo različne pakete storitev, poiščite si tisto, ki najbolj ustreza potrebam vašega podjetja!

 

  • Strokovnost - močna strokovna podlaga nam omogoča, da smo kos tudi težavnejšim situacijam v katerih se znajdejo timi, oddelki, podjetja.

Več »

 
 
 

Imate vprašanje?

Izbira primernega sodelavca je lahko težavno in zamudno opravilo.

Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati najprimernejšega sodelavca za vaše podjetje.

Pokličite nas na spodnje številke in z veseljem vam bomo pomagali.

Kragelj & KrageljTel:    01 430 17 87

GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Facebook!

Klepetajte z nami na Facebooku!

 
 
 

Ali se vam je že zgodilo, da ste zaposlili nekoga, pozneje pa se je izkazalo, da je bil vse prej kot primeren?

 

Vloga za zaposlitev je bila brezhibno napisana. Z vsemi potrebnimi dokazili. Imel(a) je odlična priporočila. Prvi vtis na razgovoru je bil tako dober, da ste se v trenutku odločili zanj(o).

Kmalu pa je sledilo razočaranje. Delovni rezultati, odnos do strank, sodelavcev in nalog, samoiniciativnost, odgovornost ipd. so bili daleč pod Vašimi pričakovanji. Da stroškov niti ne omenjamo. Upali ste, da bo sčasoma morda bolje. Pa ni bilo!

Nazadnje ste se razšli in ... spet ste se znašli pred goro kandidatov, med katerimi morate izbrati novega sodelavca - v upanju, da boste tokrat imeli več sreče.

 

Kje so razlogi…?

Ko izbirate nove sodelavce po občutku, hote ali nehote dajete prednost kandidatom, ki so Vam podobni. Osredotočate se na vprašanje, ali Vam je ta oseba všeč, in odmislite bolj pomembno "Ali je ta oseba primerna za to delovno mesto?".

Zato se Vam zgodi, da imate v kolektivu po eni strani presežek enakih prednosti, od katerih jih je 70 % v mrtvem teku, po drugi strani pa Vam primanjkujejo ključne sposobnosti in lastnosti.

Tako nastanejo ozka grla, ki jih nihče ne more zapolniti. Govorimo o kritičnih točkah, zaradi katerih je učinkovitost in storilnost kolektiva praviloma zelo zmanjšana.

 

Kako vam lahko pomagamo?

Specializirani smo za ocenjevanje in izbor najprimernejših kadrov. Na tem področju imamo več kot dvajset let izkušenj. Uspešni smo predvsem zato, ker:

  • je naš pristop individualen. Postopek iskanja in izbire kadrov izvajamo na podlagi podrobne analize zahtev delovnega mesta. To pomeni, da ne iščemo npr. ekonomista, ampak iščemo pravega ekonomista za Vaše podjetje. Prav gotovo se strinjate, da je ekonomistov veliko, precej manj pa je takšnih, ki so primerni za delo v Vašem podjetju,
  • ker so naši razgovori s kandidati izrazito poglobljeni. S tem dodatno potrdimo ali ovržemo prisotnost ključnih vzorcev vedenja v konkretnih delovnih in poklicnih situacijah. Za vodenje kadrovskega intervjuja smo do danes usposobili veliko kadrovskih in vodstvenih delavcev in v ta namen izdali praktični priročnik, ki ga uporabljajo v številnih slovenskih organizacijah,
  • ker rezultate izbora dobite v najkrajšem možnem času. Ko se vam izredno mudi in če so izpolnjeni vsi preostali pogoji, lahko postopek izbora opravimo v nekaj urah,
  • in ne nazadnje – za seboj imamo bogate izkušnje – več kot 15.000 izvedenih postopkov za najzahtevnejša delovna mesta.


Pokličite nas!

Dovolj bo en klic na (01) 430 17 87 (ali pišite na: radovan.kragelj@kadrovanje.com), za ostalo bomo poskrbeli mi. Pomagali vam bomo izbrati najprimerjenšega izmed vseh prijavljenih!

 

Radovan Kragelj,
univ. dipl. psiholog

 

 

 

 
 
 

Psihološka ocena primernosti kandidatov

V kolikor ste na podlagi Vaših predhodnih izbornih postopkov že oblikovali najožji izbor kandidatov in želite bodisi izbrati najprimernejšega med njimi, bodisi potrditi pravilnost Vaše odločitve, Vam s pomočjo profesionalnih psiholoških ocenjevalnih metod in orodij, za vsakega posameznega kandidata, kvantitativno ocenimo in opisno opredelimo cca. 60 ključnih lastnosti in njihovih najpomembnejših kombinacij in jih tudi medsebojno primerjamo med seboj.

več

 
 
 

 

Iskanje in izbor kadrov

Potrebujete novega sodelavca? Prepustite celoten postopek iskanja in izbora nam.

 

 

 

več

 
 
 

Ključni kadri iz naše baze

Vaše nove sodelavce izbiramo zelo selektivno. V naše baze uvrščamo le kandidate, ki po svojih dosedanjih konkretnih rezultatih, dosežkih, kompetencah in izkušnjah, na svojem področju vidno izstopajo. V A kotacijo ključnih kadrov pa uvrstimo le tiste posameznike,  za katere upravičeno presodimo, da spadajo med zgornjih 15% najuspešnejših.  V tej bazi ni nikoli več kot 30 – 40 posameznikov.

več

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.