Kontaktirajte nas:

Tel:   01 430 17 87
GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Sledite nam na LinkedIn-u!

Spremljajte naše objave na LinkedIn-u:

 
 
 

Želite prejemati e-obvestila o delavnicah?

Naročite se na e-obvestila o delavnicah!

Več »

 
 
 

Zakaj podjetje Kragelj & Kragelj?

 

 • Že več kot 29 let izkušenj – čez 16.370 izvedenih postopkov za najzahtevnejša delovna mesta.

 

 • Časovna učinkovitost – rezultati v nujnih primerih že v nekaj urah!

 

 • Individualen pristop – vsak postopek je povsem prilagojen posameznemu podjetju.

 

 • Poglobljena selekcija in izbor kadrov – nudimo različne pakete storitev, poiščite si tisto, ki najbolj ustreza potrebam vašega podjetja!

 

 • Strokovnost - močna strokovna podlaga nam omogoča, da smo kos tudi težavnejšim situacijam v katerih se znajdejo timi, oddelki, podjetja.

Več »

 
 
 

Imate vprašanje?

Izbira primernega sodelavca je lahko težavno in zamudno opravilo.

Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati najprimernejšega sodelavca za vaše podjetje.

Pokličite nas na spodnje številke in z veseljem vam bomo pomagali.

Kragelj & KrageljTel:    01 430 17 87

GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Facebook!

Klepetajte z nami na Facebooku!

 
 
 

Psihološka ocena primernosti kandidatov

Imate nabor primernih kadrov in želite preveriti ali ustrezajo zahtevam delovnega mesta?

 

Pri kandidatih ocenimo in izmerimo:

 • 37 ključnih osebnostnih in karakternih lastnosti,
 • 9 prevladujočih načinov pristopanja in izvajanja delovnih nalog in aktivnosti,
 • 6 glavnih področij delovanja, za katera bo kandidat(ka) najmočneje motiviran(a),
 • 8 tipov kariernih ambicij, v katera bo usmerjal(a) največ energije,
 • 15 kompleksnih vedenjskih odzivov in dejavnikov uspešnosti v konkretnih delovnih sredinah,
 • različne sposobnosti.

S pomočjo vseh teh informacij ugotovimo ali imajo kandidati razvite tiste kompetence, zaradi katerih bodo delovne naloge učinkovito izvajali.

 

Kako poteka postopek?

 

Da vam zagotovimo kar najbolj zanesljivo oceno primernosti kandidatov, postopek izvajamo v štirih (4) selekcijskih fazah:

1. Zbiranje informacij o zahtevah delovnega mesta
Najprej natančno definiramo vsebino in pogoje dela ter opredelimo pričakovane značilnosti kandidata na tem delovnem mestu. Takšen pristop zagotavlja objektivno in kvantitativno primerjanje zahtev delovnih mest, ter kompetenc in lastnosti kandidatov.

2. Izpolnjevanje posebnega kadrovskega vprašalnika
S tem vprašalnikom zberemo podatke o kandidatovi uspešnosti v preteklosti, njegovih dosežkih, bistvenih prednostih, kot jih sam(a) vidi pri sebi, potrebah po nadgradnji ali izboljšanju določenih lastnosti in veščin; njegovih željah in ambicijah, razlogih in motivih za kandidiranje na prosto delovno mesto, lastnih pogledih, zakaj se ocenjuje kot primeren kandidat. Na podlagi teh informacij individualno oblikujemo psihološki del ocenjevalnega postopka

3. Psihološki del postopka
V tej fazi uporabljamo profesionalne psihološke teste z jasnimi standardi in kriteriji ocenjevanja. Gre za teste, ki se tudi v mednarodnem okolju najpogosteje uporabljejo, zato ustrezajo zelo strogim kriterijem v smislu zanesljivosti, veljavnosti in objektivnosti.

4. Individualni ocenjevalni intervju
Z individualnim ocenjevalnim intervjujem natančneje oz. dodatno opredelimo posameznikove ključne karierne ambicije, željeno razvojno pot, motivacijske dejavnike v konkretnem organizacijskem okolju, odnos do vodenja in avtoritet... Poleg tega izpostavimo informacije, ki so s klasičnimi psihološkimi testi nekoliko težje opredeljive (razgledanost, kulturna širina, samoiniciativnost, način reagiranja v različnih situacijah, uspešnost na področju vodenja, prodaje, koordiniranja aktivnosti...).

 

 

Kaj o nas menijo naši naročniki?


»Z gospodom Radovanom Kragljem aktivno sodelujemo pri projektu »Razvoj kadrov«, ki ga naša banka izvaja že nekaj let. Vloga ki jo ima pri tem g. Kragelj kot zunanji sodelavec in svetovalec je izredno pomembna, saj s svojim strokovnim pristopom uspešno dograjuje omenjeni projekt. Za nas so njegove strokovne ocene in ugotovitve neprecenljive.«
Ventin Markos, vodja oddelka kadrovskih zadev, Banka Koper d.d.


»Metoda izbora kadrov, ki smo jo opravili v sodelovanju z g. Kragljem se je pokazala kot zelo uspešna. Nove sodelavke so pri delu pokazale prav tiste lastnosti, ki jih je predvidel g. Kragelj. Rezultat sodelovanja z njim mi je v veliko zadoščenje, pa tudi moji sodelavci so nadvse zadovoljni.«
Grobovšek Jovo, Zavod za varstvo kulturne dediščine RS

»S sodelovanjem z g. Kragljem sem zelo zadovoljen, saj z njim uvajamo nove poglede in kvaliteto pri kadrovanju in uvajanju timskega dela. Predvsem cenim njegovo pripravljenost, da prisluhne pogledom naročnika, čeprav se ti ne ujemajo povsem z njegovimi. Testi zaposlenih in kandidatov za zaposlitev dajejo odlično osnovo za odločanje o izbiri in razmestitvi posameznika v določen tim in za določeno nalogo.«
Izidor Gašperlin, direktor, MIT Inženiring d.o.o.
 
»Ob vse večji globalizaciji tržišča, postajajo kadri najpomembnejša konkurenčna prednost podjetij. Ker se zavedamo pomena izbora in razvoja kadrov, smo v svetovanju g. Kragelj Radovana, dobili zanesljivo oporo za kvalitetno delo s kadri.«
Hertiš Marjan, direktor, Seltron d.o.o.

 

Pokličite nas!

Za več informacij, sestanek ali ponudbo nas kontaktirajte na:

ali izpolnite spodnji obrazec:

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.