Kontaktirajte nas:

Tel:   01 430 17 87
GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Sledite nam na LinkedIn-u!

Spremljajte naše objave na LinkedIn-u:

 
 
 

Prijava na e-časopis Kadrovanje.com

Naročite se na brezplačni e-časopis Kadrovanje.com!

Prijava»

Arhiv»

 
 
 

Želite prejemati e-obvestila o delavnicah?

Naročite se na e-obvestila o delavnicah!

Več »

 
 
 

Zakaj podjetje Kragelj & Kragelj?

 

  • Že več kot 29 let izkušenj – čez 16.370 izvedenih postopkov za najzahtevnejša delovna mesta.

 

  • Časovna učinkovitost – rezultati v nujnih primerih že v nekaj urah!

 

  • Individualen pristop – vsak postopek je povsem prilagojen posameznemu podjetju.

 

  • Poglobljena selekcija in izbor kadrov – nudimo različne pakete storitev, poiščite si tisto, ki najbolj ustreza potrebam vašega podjetja!

 

  • Strokovnost - močna strokovna podlaga nam omogoča, da smo kos tudi težavnejšim situacijam v katerih se znajdejo timi, oddelki, podjetja.

Več »

 
 
 

Imate vprašanje?

Izbira primernega sodelavca je lahko težavno in zamudno opravilo.

Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati najprimernejšega sodelavca za vaše podjetje.

Pokličite nas na spodnje številke in z veseljem vam bomo pomagali.

Kragelj & KrageljTel:    01 430 17 87

GSM: 041 719 475
GSM: 041 360 069

info@kadrovanje.com

 
 
 

Facebook!

Klepetajte z nami na Facebooku!

 
 
 


Prispevki so objavljeni v različnih medijih, kjer sami ali skupaj z novinarji predstavljamo posamezne teme s področja razvoja kadrov. Vabimo vas, da si jih preberete.

 
 
 

Učinkovito izobraževanje spremeni vedenje zaposlenih

01.08.2010

[...]

Pet skupin kazalnikov

Poleg po delovnih rezultatih oziroma storilnosti je uspešnost izobraževanja mogoče meriti tudi po stroškovnih in časovnih kazalnikih, po kakovosti in zadovoljstvu zaposlenih po opravljenem usposabljanju. "Za merjenje učinkovitosti se uporabljajo vprašalniki, s katerimi udeleženci ocenijo, kakšna je uporabna vrednost znanja, ki so ga pridobili, in koliko jim bodo naučene vsebine pomagale k boljšemu opravljanju dela," poudarja Radovan Kragelj iz podjetja Kragelj & Kragelj.

Takšni vprašalniki so tudi učinkovita povratna informacija izvajalcu, ki tako lahko prilagodi izvedbo zahtevam naročnika. A le korenita sprememba vedenja zaposlenih po usposabljanju lahko pripelje do boljših rezultatov.

 

[...]

 

Razmerje med naložbo in učinkom

Najučinkovitejša metoda izobraževanja je po mnenju naših sogovornikov kombinacija delavnic, obravnave konkretnih težav v poslovnem okolju in intenzivnega praktičnega dela udeležencev. "Ob predpostavki, da v kolektivu s 50 zaposlenimi z omenjenimi metodami povišamo dodano vrednost na zaposlenega za samo 20 odstotkov, je razmerje med naložbo in izkupičkom vsaj 1 proti 15, in to zgolj v prvem letu po koncu takšnega projekta," pravi Kragelj. Tako bodo na primer komercialisti po intenzivnem usposabljanju s področja psihologije strank, pridobivanja in preusmerjanja pozornosti, upravljanja ugovorov, čustvene inteligentnosti, motivacijskih vzvodov kupcev, ... imeli precej večji obseg prodaje in manj zavrnitev kot pred izobraževanjem. Največkrat pa se vložek v znanje vendarle povrne v obliki večje inovativnosti in učinkovitosti ter razvoja notranjih izdelkov ali storitev.

Nazaj na seznam člankov

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.