Konflikti razresevanje m 1m

Blog o reševanju konfliktov na delovnem mestu

 

Pozdravljeni.

Sem Snežana Kragelj in že dobrih dvanajst let delam kot kadrovik v kadrovski agenciji. Opravila sem nešteto selekcijskih razgovorov s kandidati za nova delovna mesta. Res je, da je vsak razgovor poseben, kot je poseben vsak kandidat, vendar so odgovori na določena vprašanja zelo podobna, če ne že kar identična. Vsi ti odgovori mi dajejo vedeti, da imajo slovenska podjetja precej težav v komunikaciji med vodji in zasposlenimi, kot tudi med samimi zaposlenimi.

Pred vami so zapisi kadrovika, ki se posredno sooča s težavami, ki jih imajo danes ljudje na delovnih mestih - slaba komunikacija, slaba klima, slabi odnosi ... Kaj vse pripomore k temu in kaj vse se lahko postori, da se razmere izboljšajo si preberite v spodnjih prispevkih, ki govorijo o tem, kako reševati konflikte na delovnem mestu.

 

Snežana Kragelj,
univ. dipl. pedagog in andragog,
NLP Master Coach

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.